Ønsket handling
Ønsket handling
Placeholder Image

 

Hei, så hyggelig at du tittet innom siden min.  Jeg heter Monica Nilsen Tronds

Jeg har erfaring fra å jobbe med andre mennesker hele min arbeids karriere. Jeg har vært ansatt med tett samarbeid opp mot foreldre og jeg har vært selvstendig næringdrivende i mange år som kursholder i healing. Jeg har vært vikar og fast ansatt både i deltid og fulltids stillinger noe som har beriket mitt.

Jeg har veiledet andre i mange år via kurs og i terapi, det jeg ser nå er et skifte hvor vi trenger å lytte dypere inn i oss selv og den nye oss for å komme helt hjem i oss selv. Det er her jeg har gjort noen store oppdagelser selv på min reise. Da jeg fikk et kall med å begynne på Coaching utdannelse så falt alt på plass. Da kan jeg bruke kunnskapen min som er opparbeidet over mange år på en ny måte. 

Jeg tilbyr gratis samtale hvor vi blir litt kjent og kommer inn på hva du ønsker hjelp til og hva jeg kan bidra med. 

Book gjerne en samtale her på siden min så ringer jeg deg til avtalt tid. Har du ikke mulighet på tilgjengelig tid så ta kontakt så ser vi hva som passer for oss begge. 

Under samtalen vil du da se om det passer for deg. Ønsker du å kjøpe Coaching pakken direkte og komme igang så er du også velkommen til det.

Powered by Kajabi